Retourneren en klachten

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Wil je iets terugsturen? Laat het dan eerst even aan ons weten via de contactgegevens. Niet verplicht, vinden we wel fijn. Stuur je iets naar ons terug? Vermeld dan duidelijk je naam en bij voorkeur ook het ordernummer, dan weten wij van wie de retour afkomstig is.

U kunt uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Retouren kunnen worden opgestuurd worden naar:

Musties
Harsweg 19c
2461EZ Ter Aar

Vermeld je naam en ordernummer zodat wij weten van wie de retour afkomstig is.

Klachten?

Het kan gebeuren dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Laat het ons weten via de contactgegevens en dan gaan we ons best doen het zo goed mogelijk op te lossen!

Kunnen we uw probleem niet oplossen, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

De waardering van musties.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 352 reviews.