Smakelijk eten met Tryco

Onderschattingsprobleem

Eten is iets wat ik ontzettend heb onderschat in het ouderschap. Eerlijk gezegd heb ik nog wel meer onderschat, maar dat is voor een heel ander verhaal waar ik nu niet aan ga beginnen.

Ik vind het echt heerlijk om in de keuken te staan. Maar sinds ik kinderen heb merk ik wel dat de strijd van het koken steeds heftiger wordt. Ik zal je vertellen waarom.

Wat eten we?

Daar begint het drama mee. Want ja wat ga je nu weer verzinnen om te eten. Want zij vindt dat niet lekker en hij is daar nog net iets te jongen voor etc. Nou met pijn en moeite heb je dan je lijstje gemaakt en ga je naar de winkel om boodschappen te halen.

Koken

Dan begin je met eten koken. Soms wel met twee kinderen aan je been omdat ze mama zo gemist hebben de dag dat je hebt gewerkt. Dus al struikelend manoeuvreer jij je door je keuken om het avondmaal te serveren.

Moment van de waarheid

Dan is het tijd om aan tafel te gaan en lekker te eten. Met bloed zweet en tranen heb je eten gemaakt en het eerste wat je te horen krijgt is…’Mama, ik vind dat niet lekker’. Nou echt… ik zit dan al gelijk op de kast tot 110 te tellen om maar rustig en pedagogisch verantwoord te reageren. Dan heb je ze eindelijk aan het eten, maar dan glijd al het eten van de bordjes af, of de bordjes zelfs helemaal op de grond. Kijk als ze er nou mee gooien doe je er niks aan, maar het moet toch makkelijker kunnen dacht ik?!

Benodigdheden

Nou het kan dus makkelijker! Sinds wij de bordjes van Tryco gebruiken is de bende echt minder geworden. Deze siliconen Tryco bordjes zijn flexibel, schuiven minder makkelijk van de tafel af, maken niet zo een herrie als ze op de grond vallen (vind ik heel fijn) en het meest ideale aan de bordjes is dat het een hoge rand heeft waardoor het eten er niet steeds van het bordje afkukelt. Voor de kleine dreumes handjes hebben ze ook een geweldig bestek formaat waar ze echt heel goed mee eten. Wij zijn er echt super blij mee en we kunnen het iedereen aanraden.

Let op

Er zijn verschillende kleuren en mijn dochter wil perse alleen nog maar de beige! O wee als ze de bruine krijgt! De andere kleuren waar je uit kunt kiezen zijn blauw en roze. Onder aan de blog kun je link vinden als je benieuwd bent naar het product. Laat zeker weten wat jij ervan vindt!

Toedels!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van musties.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 299 reviews.