Help mijn baby is verkouden

Verkoudheid, snotterbellen, noem maar op! De tijd van het jaar, het is weer zover. De bellen lopen eruit je sprayt je rot met neusspray, maar je kleintje komt niet lekker in slaap. Gouden tip die de meeste kennen, is het hoofdeinde van je kindje wat hoger leggen. Voor de mensen voor wie dit nieuw is… Door het hoofdeinde te verhogen zorg je dat de zwaartekracht een handje mee helpt de verkoudheid naar beneden te laten zakken, zodat je kindje lekkerder kan ademen tijdens zijn verkoudheid en daardoor beter in slaap kan komen.

Handdoeken & boeken?

Zelf heb ik geknoeid met handdoeken onder het matrasje te leggen of boeken onder het bedje. Mijn handdoeken gaan al redelijk snel (ik was me rot), dus die laat ik liever in mijn badkamerla. Boeken vinden die de gelijke hoogte hebben is ook een optie, maar op het moment dat ik mijn kindje op bed wil leggen voor zijn slaapje ben ik ze altijd kwijt!

Bedblokken

Toen ik deze bedblokken tegen kwam was ik eerst een beetje sceptisch. Maar ik dacht laat ik het proberen… Nou echt, ze zijn fantastisch en super makkelijk onder het bedje te plaatsen. Je kan zelf bepalen hoe hoog je het hoofdeinde wilt hebben. Je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 blokken. Ze staan super stevig op de vloer. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken of het bedje van je kindje kan omvallen. Mijn zoontje is behoorlijk actief en bewegelijk, maar het bed blijft stevig op de bedblokken staan. Zelfs toen mijn dochter van 3 aan het bed hing bleef hij staan. 

Mijn zoontje is door de Spaciebabies bedblokken echt beter in slaap gevallen. Ik ben echt superblij met deze en raad het iedereen aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van musties.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 300 reviews.