Hey hallo even voorstellen

Hey hallo, op de homepagina hebben we ons al even kort voorgesteld met een kleine introductie. Maar het leek me leuk om jullie nog wat meer van ons te laten zien. Nou wij zijn dus Jordi en Anita wonend in Ter Aar met twee kleine kinderen. Janne onze dochter van 3 jaar oud en Jorg onze dreumes 1 jaar.

Huisje boompje beestje

Trouwen en moeder worden waren mijn grootste dromen. Toen ik dat zeg maar gehaald had (klinkt wat gek, maar je snapt wat ik bedoel) dacht ik wat nu? Jarenlang in de kinderopvang gewerkt dol op kinderen, maar de werkzaamheden…Ik raakte een beetje in een sleur. Toen heel spontaan aan de keukentafel met Jordi (we hadden het er al vaker over gehad) begon ik weer over speelgoed voor kinderen, dat dat beter zichtbaar moet worden. Er is super veel speelgoed dat leuk en educatief is… bla bla bla. Ik ratelde lekker door. Toen Jordi mij in ene onderbrak en zie ‘Jo, we gaan het gewoon zelf doen’. Nou, zo gezegd zo gedaan en Musties was geboren.

Ondernemen

Ondernemen zit eigenlijk wel in mijn bloed. Mijn vader en allebei mijn opa’s hebben altijd voor zichzelf gewerkt. Ik zag er toen de tijd meer nadelen in, dus zelf riep ik altijd heel hard dat ik absoluut geen onderneming zou gaan starten. Maar stiekem droomde ik wel van iets helemaal van mezelf. Nu is dat natuurlijk onszelf geworden, maar dat vind ik eerlijk gezegd nog wel het leukste, om het samen te doen. Ik ben niet zo goed in alleen zijn dus dat ik altijd iemand heb waar ik mee kan overleggen, kletsen en natuurlijk klagen (hé ik ben ook maar een mens) vind ik heerlijk. Nu de vraag of Jordi dat ook heerlijk vindt ;). Nee alle gekheid op een stokje. We krijgen hier allebei super veel energie van. We zitten bijna iedere avond als die kindjes op bed liggen boven op ons zolder kantoor te werken aan iets wat we zelf hebben bedacht en gemaakt.

Liefde!

Maar even een note to my husband 😉 Hij heft de hele website van de grond af gebouwd. Zo gaaf en knap. Jordi bloeit ook helemaal op. Want terwijl ik heel hard riep ‘ik wil geen onderneming’. Zei Jordi ‘ik wil wel een eigen onderneming’. Alleen had Jordi geen product. Tadaah… Ik ben een wandelend product. Ik weet alleen niet goed hoe ik het moet uitvoeren. We vullen elkaar hierin dus weer lekker aan. Liefde!

Nou lieve mensen, wij hebben er zin in en gaan lekker aan werk om leuke producten voor jullie te vinden. Af en toe zal ik jullie gezellig informeren met leuke pedagogische stukken of grappige anekdotes. Wie weet komt er een leuk boek uit ;).

Lieve groetjes Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van musties.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 300 reviews.